hur mycket pengar man kan lägga ut på sina naglar

Upptäckte att jag faktiskt stod och funderade på att lägga dryga 800 kr på gelenaglar nu i helgen...
istället la jag ut närmre 400 på nagelvårdande produkter - såsom ruggigt bra top och basecoat samt negelbandsolja. Erkännas ska att OPI är bra och väl värda pengarna  OCH att mina naglar behöver detta i detta tråkiga kalla väder. Deras nagel/nagelbandsolja är helt enkelt underbar

Att det följde med 3 miniflaskor med lack är en annan historia. det tråkiga med nagellack är att det torkar. Länge leve miniflaskan!  Nu kan man ha många nyanser utan dåligt samvete.

Mode och skönhetsdag

Mycket kan man säga om Dalarna - men här upp finns det gott om kreativitet - och kreativa kvinnor! Detta uppmärksammas i min lilla hemstad vaje år av en mode och skönhetsdag - för och med kvinnor. Klädesdesign, smyckesdesign och så en massa hälsoprodukter - superba skönhetstipps från kosmetologer OCH en helt otrolig läppglans som iom att den stimulerar blodcirkulationen får dina läppar att svälla och bli större - utan biverkningar.

Kvinnor kan, så är det bara.

Isadoras nya vår-makeup

Snälla bind  fast mig ngn innan jag lägger ytterligare en förmögenhet på makeup!
en förmögenhet som jag för övrigt som student inte har...

Isadora är ändå knappast ett av de dyraste märkena - men jag har så smått börjat samla på deras ögonskuggor - när jag inte lyckas tapa dem i golvet och därmed krossa dem (de tilfällena är man tacksam för att det är fråga om billigt smink).
Jag fullkomligt älskar gröna toner mixat med rosa och blått - och deras vårmakeup har allt det . För alla andra makeup-freaks hänvisar ajg till Isadoras hemsida där man kan ladda ner årets broschyr med tippsen frånd eras makeup aritst.

www.isadora.se