Ibland bli det tom bättre än vad man tänkt sig

Ibland kan det bli bättre än man tänkt sig. I somras beställde jag ett par skor från Ellos - som jag aldrig fick avi på och därför aldrig hämtade ut. Rara söta Ellos gav mig därför skornas värde till godo  - vilket är anledningen till att jag nu köpt mig 5 nya tröjor för under 500 kr!

4 av tröjorna är iofs i samma modell - men det är en bra basmodell och färg är skoj, så jag klagar inte. Det är modell Gina Tricot's V-ringade finstickade tröja med emblem i färgerna bordeaux, gammelrosa, mörk jade och chocolate som nu landat i min garderob. Utöver dessa 4 köpte jag en stickad sak med - hör och häpna - påsydda paljetter -som jag skumt nog trivs med.

Allt blir ännu bättre iom att samtliga 5 tröjor stämmer ton i ton med min absoluta favoritkjol (mönstrad 3/4 lång). jag kan allstå packa väldigt lätt inför vistelsen i NewCastle om så skulle bli nödvändigt.

Livet som lärare I

Så var en vecka av min praktik över, bara två och en halv kvar då. Har fått min placering på en åk 5-9 skola och går som kandidat hos en lärare i spanska/engelska. Utmaningen ligger i att lyckas planera
de stackars veckor man har - man kommer in utifrån mitt i pågåendetermin, pågående planering, med en massa idéer, tankar och förhoppningar.

Sedan slår verkligheten till - begränsningar av både det ena och det andra slaget.
Ni som tror att lärarutbildningen är enkel - hah!


Problemet löst!

Har jag skrivit att jag är traderaberoende?
Var någonstans hittar man annars underkjolar från en nerlagd butik till humana priser?
Förhoppningsvis dimper det ner ett brev i lådan innehållandes min nya underklänning - vilket innebär att jag äntligen kan använda min cream-vita dräkt!

shoppingutmaning - underkjol

Uppenbarligen säljs de tinte längre underkjolar.
Lika uppenbart är det att detta inte gått upp för våra klädestillverkare som säljer kläder som KRÄVER underkjolar. Ngn som vet var jag kan finna en underkjol?

Salsa

Äntligen går det framåt!
Salsa är en känsla, jag förstår det - men det är inte attlid lätt att som nybörjare hitta den känslan. Det hela slutar gärna med att man står och stirrar som ett annat fån och desperat försöker lista ut hur läraren sätter fötterna.  Då behövs det en liten knuff i rätt riktning - och nu har det lossnnat för vår instruktöt - tack, nu förstår jag!

Detta är pass 4 av 7 och jag måste säga till er som inte provat att det är fruktansvärt roligt!